IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Три зодии, които ги очаква любов от пръв поглед през 2023 г.

11 февруари 2023 19 30

Вижте дали сте сред тях

Снимка: Istock

Любовта от пръв поглед съществува. Пригответе се за някои много неочаквани и интересни събития, тъй като 2023 г. ще накара някои от вас да се почувстват като холивудски филмови герои.

Телец

Като обикновени хора във всеки смисъл на думата, Телците не искат и да чуят за любов от пръв поглед. Първо, трябва да проверите всички кандидати за сериозността и искреността на чувствата, да организирате тест със семейна вечеря с родителите си, да изядете половин килограм сол с нов познат и едва след това да се отпуснете малко. Но не и през 2023 г.! Ще се случи така, че този път лавина от ярки чувства ще ви покрие с главата.

Ще бъде безполезно да се съпротивлявате. Телците ще трябва да загърбят естествената предпазливост и да се доверят на интуицията си. Не се притеснявайте, защото вътрешният глас ще ви даде правилната следа. Най-вероятно ще се сблъскате със съдбата си, докато правите определени неща, като например да закарате колата си на ремонт, да получите банков заем или да предадете важни работни документи. Именно при такива обстоятелства Телците внезапно ще открият точно този човек, който ще ги порази на място от пръв поглед. Не бързайте да се оттегляте и поне намекнете за интереса си, като прибягвате до лек флирт.

Лъв

Страстни и романтични, Лъвовете често се влюбват в непознати. Поне веднъж месечно. Рядко обаче отивате отвъд лекия флирт, който е само за да се поддържате в добра форма. През 2023 г. звездите ще се съберат в едно намерение да ви хвърлят истинска любов, предназначена да обърка всички планове и решително да нахлуе в ергенския живот на Лъва.

С абсолютна вероятност ще се случи неочаквана среща на някое от социалните събития. Именно там Лъвовете имат всички шансове да срещнат човек, когото не могат да подминат. Имайте предвид, че ще трябва да проявите своята инициатива, тъй като от това ще зависи бъдещето на връзката. Отхвърлете вълнението и обсъдете с човека, който ви тревожи, някаква дреболия: времето, картина или представление, което сте гледали. Но не прекалявайте с ентусиазма, защото понякога Лъвовете са много напористи. Спазвайте дистанция и не забравяйте за леката нотка мистерия. Половинката, предназначена за вас от съдбата в близко бъдеще, определено няма да устои.

Козирог

През 2023 г. кариеристите и прагматици Козирози, които отдавна са престанали да вярват във великото и светло чувство, със сигурност ще преразгледат житейските си принципи. На първите циници и скептици е гарантирано съдбовно запознанство, което ще зашемети и ще накара сърцето да бие по-бързо. Звездите съветват да не се прозявате и да се оглеждате внимателно, защото любовта от пръв поглед може да ви чака навсякъде.

Най-вероятно важен човек ще се появи на хоризонта много неочаквано, в момент, когато Козирозите не са готови да дадат телефонния си номер, например по време на сутрешно бягане, когато отиват до най-близкия магазин или дори в разгара на вечерно задръстване. Бъдете готови да срещнете съдбата си във всеки един момент, така че не бързайте да давате строг поглед на красив непознат, който ви е говорил, да показвате раздразнение или да усъвършенствате остроумието си върху него. Погледнете по-отблизо този човек и след няколко минути ще разберете, че изобщо не сте против по-нататъшната комуникация.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари